COCOA HORIZONS

Hvad betyder bæredygtig kakao?

Bæredygtig kakao betyder højere kakaokvalitet og højere indkomst til kakaofarmerne. Det betyder også fair vilkår for arbejderne, beskyttelse af miljøet og støtte til det lokalsamfund, bønderne er en del af.

Vi bruger chokolade, der lever op til nonprofitorganisationen Cocoa Horizons bæredygtighedsprincipper og det har vi valgt at gøre sammen med Callebaut – en af verdens største chokolade producenter.

Hvorfor Callebaut?

Fordi deres visioner og mål er de samme som vores. Senest i 2025 vil Callebaut:

·         Løfte over 500.000 kakaobønder ud af fattigdom

·         Udrydde alt børnearbejde i deres forsyningskæde

·         Bidrage positivt til skovvæksten og dermed til CO2-balancen

·         Sikre 100% bæredygtige ingredienser i alle produkter

 

FCS

Vi er i gang med at skifte vores konventionelle papemballage samt etiketter til FSC certificeret bæredygtig karton. Vi er kommet rigtig langt, men er ikke 100% i mål endnu. På sigt vil alt hvad der kan certificeres, bliver certificeret. På vores produkter kan du se hvilke, der allerede bærer FSC mærket.

 

PP-PLAST

Plastik og bæredygtighed går hånd i hånd, når det kommer til vores chokoladeprodukter. Vi benytter genanvendelig og fødevaregodkendt plastemballage, så du trygt kan købe chokoladeæsker hos os, velvidende at vi tager miljøhensyn alvorligt.

Plastik anvendes som blistere til at beskytte vores chokolader, og transparente vinduer i æskerne giver dig mulighed for at se de fristende lækkerier inden køb. Men vores ansvar stopper ikke der. Vi opfordrer til aktivt at deltage i affaldssorteringen ved at adskille papir- og plastikmaterialer korrekt, hvor det er muligt.

At bruge genanvendelig, fødevaregodkendt plastemballage og FSC-papir samt sortere affald korrekt er små handlinger, der tilsammen har en stor positiv indvirkning på miljøet. Ved at vælge vores chokolader får du ikke kun en udsøgt smagsoplevelse, men støtter også en bæredygtig tilgang til emballage og ressourceforvaltning. Sammen kan vi skabe en bedre fremtid for vores planet og fortsat nyde de skønne smagsoplevelser, vi elsker.